viernes, 4 de noviembre de 2011

Bolets

Hola soy Pere  soy del taller  de la mañana , estamos trabajando el tema de los bolets,


Carlet, Escarlet
Hygrophorus russula
comestible

Descripció:

Anomenat també escarlet o carlet, és el bolet més buscat a la comarca, la pràctica totalitat dels tractats de micología el posen com a comestible mediocre, no obstant els garrotxins no tenen mal gust.

On el trobem?

Creix en aulinars i rouredes, molt extensos a la Garrotxa, i es fà en grans quantitats. El seu mes preferit, el novembre

observacions

No massa importància culinària.
es un bolet no muy carnoso, tiene muchas estrias y es poco conocido



2 comentarios:

  1. Hola, soy Guillermo y he de confesar que no soy un gran aficionado a los bolets, no obstante reconozco que están riquisimos. Este en particular no lo he probado nunca espero que algún día lo pueda comer.

    ResponderEliminar
  2. el bolet carlet nolo conosco nitanpocol lo e provado.

    jose maria

    ResponderEliminar